Contact

e-mail: me(at)marcernst.com
Mobile: + 32 497.21.85.06

Reageren?

Wens je te reageren op een van mijn blogs en je ‘comment’ gepubliceerd te zien op deze website? Dat kan, al zijn er wel voorwaarden. Vooreerst moet je bereid zijn om met open vizier commentaar te leveren. Opgave van je volledige coördinaten (voornaam, naam, telefoonnummer) en reageren met een echt en traceerbaar e-mail adres (dus niet iets in de zin van: atilla.dehun@gmail.com) is dus noodzakelijk. Let wel: enkel je naam en voornaam worden gepubliceerd. En zelf die kunnen, mits gemotiveerd verzoek, weggelaten worden – dan vermelden we ‘identiteit ons bekend, maar niet publiek gemaakt op verzoek van de auteur’.

Vermeld op welke blog je reageert. Je reactie(s) moet(en) daadwerkelijk ingaan op de feiten/stellingen/argumenten uit een blog. Ben je het absoluut niet eens met wat op dit weblog wordt gesteld, dan ben je welkom om de discussie aan te gaan. Maar ga je niet ergeren omdat ik er een andere mening dan de jouwe op nahoud. Je bent immers niet verplicht deze weblog te lezen en kan ook altijd een eigen weblog beginnen. Begin ook niet te schelden, blijf zakelijke en beleefd in je reactie. Humor, satire, ironie, sarcasme en andere (literaire) stijlfiguren kunnen uiteraard. Ik gebruik die immers ook.

Indien ik zaken zou geschreven hebben die feitelijk en aanwijsbaar fout zijn, sorry daarvoor maar het gebeurde niet bewust laat staan opzettelijk. Je kan altijd manifeste onjuistheden signaleren. Ze zullen probleemloos gecorrigeerd worden.